Известие

Collapse
No announcement yet.

Motul или Selenia

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

г

ем моито е motul1 5w50 реисинг...кво можете да ми кажете за него ???
    Алфа Ромео 156 2.0 T.S!!!

Comment

може би туринг? всъщност, каквото и да е, можеш да намериш вече написани мнения за него във форума, просто потърси.
      I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
      Roosevelt

Comment

к

е поне хубаво ли е смисал за моята кола защото някои ми казват че мн добро а други че ще ме сасипе ??????
        Алфа Ромео 156 2.0 T.S!!!

Comment

Ами аз карам вече 4000км. с Мотул 10V40 , и за сега само цената ме съсипва щото трябва да доливам на 1000км. 0,5л. Мисля да минавам на 15V50 , полусинтетика и ще видя дали ще "бута" толкова.
          Alfa 164 2.0TS Super -ex. Alfa 145 1,6 Boxer- ex.Alfa 155 2.5 V6 - ex.Alfa 156 2.5 V6 24V - ex.
          Alfa 164 2.0 TS Super - ex.
          Alfa 166 2.4 JTD 2003г.

Comment

Кой кво ще да сипва дреме ми ....

А Вирусе ако искаш да те запозная със състезатели дето рекламират ПРИСТА да гипиташ с кво си карат бегачките бе умник
            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
            sigpic
            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
              Първоначално публикувано от Grigor
              Добре де.

Аз например скоро ще сменям маслото и ми е интересно защо да е мотул ?

Ама ми кажи нещо реално, а не фенски изказвания.

Не съм пристрастен! Ако не е по-добро реално ще съм с Италианското - въпрос на принципи, но ако наистина е по-добро и ... това с което е по-добро да ми върши работа ще мина на него.
              Аз пък си мисля,че поне до маслото и други консумативи не е необходимо да се прибягва до италианското само заради фенски принципи.Има си стандарти за тая работа.Въпросът е доколко маслото отговаря на тези стандарти.дали е истинско.И Приста да сложиш,ако не е ментирана да ти набутат М10Д в бутилка от Лидер 10/40,няма да има проблеми
              Според мен си прав, сипвайте каквото и да е, но да не е ментозно, аз сипах на мойта TOPAZ на MOTOREX - SAE 15 W 40 (полусинтетика). Колко е добро времето ще покаже, поне ми се стори че не е мента.
              IKL

Comment

.

КОЛЕГИ,ЗАЩО НЕ ПРОБВАТЕ С КАСТРОЛ МАГНЕТЕК БРЕ?ВЕРНО МАЛКО Е СКЪПО МА СА АКО ОТ МАСЛО ЩЕ ПЕСТИМ НЯМА СМИСЪЛ

Comment

Re: .

Първоначално публикувано от MECO_KN
                  КОЛЕГИ,ЗАЩО НЕ ПРОБВАТЕ С КАСТРОЛ МАГНЕТЕК БРЕ?ВЕРНО МАЛКО Е СКЪПО МА СА АКО ОТ МАСЛО ЩЕ ПЕСТИМ НЯМА СМИСЪЛ
                  Колега, що не пробваш с малкия "shift". И що с Кастрол Магнатек ???

Comment

Първоначално публикувано от valjo

@григо, на бобо маслото изкарва на смесване с антифриз и бензин до 30%, което ако си рали пилот е ценно, ще стигнеш до края на етапа, евентуално но за евридей кола.... нещо ми се губи
                    Кви са тия масла бе Вальо аз знам че издържат на 1% вода което е около 40-50грама, значи ако му сипя едно шише литър и половина вода в мотора ще изкара състезанието викаш според мен ще се получи много качествена заварка на скришно място
                    sigpic
                    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Карам със Selenia Gold 10W40 за около 6 лв/ литър. Нямам оплаквания. На 3000 км. доливам литър. На смяна маслото е кафяво, не черно. Туй то. Смятам, че за нормална употреба на колата си е добро маслото.
                      Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                      Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

На тази цена не знам колко е истинска тая Селения....
                        Alfa 164 2.0TS Super -ex. Alfa 145 1,6 Boxer- ex.Alfa 155 2.5 V6 - ex.Alfa 156 2.5 V6 24V - ex.
                        Alfa 164 2.0 TS Super - ex.
                        Alfa 166 2.4 JTD 2003г.

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
                          Кой кво ще да сипва дреме ми ....

А Вирусе ако искаш да те запозная със състезатели дето рекламират ПРИСТА да гипиташ с кво си карат бегачките бе умник
                          Умник,а средния живот на"бегачките" колко е,бе?! Отговор-не повече от 50 моточаса ресурс.Не ме и грам интересува с какво си карат въпросните бегачки.Темата няма връзка с автоспорта!
                          П.П. Едно време жигулетата караха по 300 хиляди с М10д,а работят на 3800-4500 оборота средно.Аре сметни какъв път са изминали цилиндро-буталните групи Вие го обърнахте на ебати превземките,мама му стара
                          Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от manolito
                            На тази цена не знам колко е истинска тая Селения....
                            Е, не уточних, че това е без ДДС и с отстъпка, щото го купувам от сервиза. Но СЕЛЕНИЯ- та си ми харесва.
                            Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                            Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Ае...хора...аз на моя кош му сипах Кастрол Магнатек...тъпо ли съм направил или?Да й сипвам селения от тук нататък?
                              156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от Satanism
                                Ае...хора...аз на моя кош му сипах Кастрол Магнатек...тъпо ли съм направил или?Да й сипвам селения от тук нататък?
                                Смени 2-3 масла и сам ще разбереш кое е подходящото
                                Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Working...
                                X